gezondheidspraktijk tournesol

Over Marijke OpheyMarijke Ophey

Even voorstellen wie er achter Gezondheidspraktijk Tournesol schuil gaat.

Mijn naam is Marijke Ophey (1957), ik ben geboren en getogen in Tegelen (Noord-Limburg).

In maart 2006 ben ik vanwege mijn werk als juriste bij het Openbaar Ministerie in Maastricht naar “het Zuiden” verhuisd en door vervelende persoonlijke omstandigheden ben ik met massage en (emotioneel) lichaamswerk in aanraking gekomen. Deze sessies waren zo’n warme, mooie, intensieve, verrijkende en vooral heilzame ervaring voor mij dat ik ook andere mensen met deze technieken kennis wil laten maken.

Deze ervaringen hebben mij in mijn persoonlijke emotionele ontwikkeling enorm gestimuleerd en achteraf kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik ziek heb moeten worden om dit groeiproces op gang te brengen.

Ik gun het iedereen om een soortgelijke ervaring van “bij en tot jezelf komen, ont-dekken” en persoonlijke groei op te doen met behulp van deze technieken.

De holistische benadering (niet alleen aandacht schenken aan “een ongemakje, een pijntje” maar kijken naar alle of in ieder geval zoveel mogelijk omstandigheden waarmee de cliënt te maken heeft) is uitgangspunt bij deze behandelmethoden en in mijn sessies.

Dit heeft ook tot gevolg dat in overleg met cliënt de op dat moment geschiktste behandeling gekozen wordt.

 

Ik heb in binnen- en buitenland diverse massage-opleidingen afgerond, volg nu de beroepsopleiding tot cranio sacraal-therapeut alsmede de HBO-opleiding Medische Basiskennis.

Na afronding van deze laatste opleiding kunnen cliënten -afhankelijk van hun polis-de nota’s bij hun zorgverzekeraar declareren.

 

Verder ben ik lid van de Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging (www.cranio-sacraal.org) en sedert december 2009 ben ik enkele dagdelen per week als therapeute verbonden aan het Gezondheidscentrum Treebeek te Brunssum.

“Massage is niet alleen weldadig en gewoon lekker, massage werkt ook preventief en kan klachten snel de kop indrukken of zelfs voorkomen.”

Neem contact met me op

Zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk of heb je specifieke vragen?

Laat het me weten via het contact formulier.


Contact
Online afspraak maken

Ook toe aan een ontspannende behandeling of massage?

Je kunt direct online reserveren.

Vul het afspraakformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.


Afspraak maken
Telefonisch afspraak maken

Heeft U vragen of wilt U een afspraak maken, bel mij gerust.

+31 (0)45-523 4740

Ik zal U graag te woord staan.


Gelieve bij geen gehoor een bericht achterlaten.